пʼятницю, 29 серпня 2008 р.

Київ з’явиться на мапі гри "Монополія"


21.08.2008 // Нова гра

У новій версії гри купити можна буде не лише певні об’єкти нерухомості, але й цілі міста.
Нова "Монополія" має додаток до назви "Here And Now: World Edition" - "Тут і зараз. Світова редакція". Замість вулиць на полі розташовані міста. Загалом - 22 ділянки.
Київ - у пурпуровому просторі. Поруч - канадське Торонто та турецький Стамбул, повідомляє "Радіо свобода".

Компанія Хасбро, яка випускає цю гру, раніше робила окремі версії для окремих країн. Так, у французькій версії - вулиці Парижа, в російській - Москви, а 2006 р. з'явилась і українська версія - тут можна стати власником вулиць Харкова, Львова, Донецька, Києва тощо.

Наприкінці 2007-го компанія вирішила переробити гру - замість локалізацій випустити одну-єдину версію, але для всього світу, і розташувати на ній міста. В результаті Інтернет-опитування українська столиця потрапила до 22-х кращих міст на мапі.

ДИВИСЬ ТАКОЖ:

20.08.2008 18:25 // Україну визнали монополістом!

Київ з’явиться на мапі всесвітньо відомої гри «Монополія»

Всесвітньо відома настільна гра «Монополія» святкує 75-річний ювілей! За цей час розвагу придбали понад 250 мільйонів людей у сотні країн, а кількість фанатів налічує півмільярда.

Зараз ця гра перетворилась чи не на спорт – всесвітній турнір проходить в Лас-Вегасі (США) і має дуже солідний призовий фонд. До свого свята «Монополія» переродилась.

На ігровій дошці тепер серед міст світу – поруч із Нью-Йорком, Пекіном та Лондоном – є і Київ.

URL джерела: Радіо "Свобода"

05.02.2008 // Кому належатиме монополія на Київ

Ініціативу зі включення Києва до "Монополії" виявила одна з великих українських іграшкових компаній, представник Хасбро.

Варто зазначити, що ані українська влада, ані київська до проекту цікавості не виявили. Проект суто комерційний.

Директор української компанії Дірк Люстіг бачить у проекті не лише гроші, а й рекламу Україні на найближче століття, причому майже безкоштовну. "Кожна дитина, яка купить "Монополію", неважливо де, буде бачити: Київ, Україна. Я думаю, це буде дуже нескладний піар. Але надовго".

За матеріалами "Радіо Свобода"

20 червня 2007 р., 21:00 // За мотивами гри "Монополія" знімуть комедійний трилер

Англійський режисер Рідлі Скотт зніме фільм за мотивами всесвітньо відомої настільної гри "Монополія".

Автор фільмів "Чужий", "Той, що біжить по лезу бритви" і "Гладіатор" перетворить "Монополію" на комедійний трилер. Причому, серед претендентів на головні ролі у фільмі режисер розглядає перш за все молодь. Наприклад, актрис Скарлетт Йоханссон і Кірстен Данст, повідомляють ФАКТNEWS.

William Morris, найстаріше театральне агентство в Голлівуді, обіцяло власникам "Монополії", гігантові ігрової індустрії компанії Hasbro, що завдяки найкращим акторам фільм стане блокбастером. Фірма Hasbro, судячи з усього, прагне через фільм привернути молоду публіку до своєї знаменитої настільної гри.

За даними Hasbro, з того часу, як 1935 року Чарльз Дарроу, що вважається винахідником "Монополії", запатентував гру, в неї встигли пограти близько 750 мільйонів, що дає підстави вважати її найпопулярнішою настільною грою в світі!

newsru.ua

Немає коментарів: