пʼятницю, 29 серпня 2008 р.

КИЇВ ЗАВОЙОВУЄ ВЛАСНУ ДІЛЯНКУ У ВІДОМІЙ НА ВЕСЬ СВІТ ГРІ «МОНОПОЛІЯ»












Прес-реліз
20.08.2008 р.

Відтепер найпопулярніша гра у світі має нове ігрове поле. Серед 22 міст світу Київ має свою пурпурову ділянку. З 26 серпня кожний покупець у світі граючи в Монополію має можливість придбати Київ поряд із Стамбулом і Торонто!!!

Голоси вже підраховано!!! Шляхом on-line голосування, яке проходило з 22 січня по 28 лютого серед 70 міст світу в алфавітному порядку від Амстердама до Цюріха боролися за право виграти одну із 22-х ділянок у всесвітній грі «Монополія». З усього світу було зібрано понад 5 мільйонів голосів, протягом всього голосування. Київ було обрано як місто, що посідає одне з перших місць за кількістю шанувальників гри «МОНОПОЛІЯ». За кількістю набраних голосів наше рідне «Місто каштанів» розмістилося у пурпуровому просторі. Поряд з нами опинилися Торонто та Стамбул.
Прес – конференція проходитиме в усіх 22 містах, які попали на поле нової Монополії.

Цього року Монополії виповнюється 75 років, але вона досі є найпопулярнішою грою в усьому світі. З 1935 року було розпродано більш ніж 250 мільйонів копій
«МОНОПОЛІЇ» у 103 країнах світу 37-ма мовами.

Наступний чемпіонат світу в «Монополію» пройде в Лас-Вегасі 29-го вересня до 1-го жовтня 2009 року. Ця подія буде оголошуватись в усьому світі як найголовніша подія після Олімпійських ігор та FIFA чемпіонату світу з футболу.

«Хасбро»(NYSE:HAS) – світовий лідер з дитячого та сімейного відпочинку та розважальних продуктів та послуг, включно з дизайном, виробництвом та маркетингом ігор та іграшок, котрі відносяться до новітніх технологій. «Хасбро» - єдиний у світі виробник оригінальної гри «Монополія». ©2008 Hasbro Усі права зареєстровано й захищено.
До цієї події буде влаштована прес-конференція, на якій будуть присутні :

Дірк Люстіг - генеральний директор компанії Toy Toy Ukraine, офіціальний представник компанії Hasbro на Україні.
· Рудик Сергій Ярославович - заступник голови Київської міської державної адміністрації, представник влади, яка підтримує цю подію.
· Пугачова Тетяна Борисівна - заступник начальника головного управління у справах сім’ї та молоді.
· Біленчук Наталія Володимирівна - директор київського міського центру сім’ї молоді «Родинний дім» Головного управління у справах сім’ї та молоді - організатор компанії.
Прес – конференція відбуватиметься в прес-центрі УНІАН за адресою
Киев , вул. Хрещатик, 4 - 27.08.08 о 14.30
Додаткова інформація:
Дірк (ген директор) 8-050-3033919, Леся (маркетинг - менеджер) 8-050-3033109,
Оксана (PR - менеджер) 8-050-3033918.

Немає коментарів: